Levertijd en verzending Nederland

De levertijd van onze artikelen is doorgaans 1 werkdag, mits voor 16:00u besteld en de levering vindt plaats in Nederland. Enkele artikelen van ons worden op bestelling gemaakt en daarvoor geldt een andere levertijd. Dit staat bij het artikel vermeld.

Pakketpost wordt verzonden met Postnl of DHL Parcel. De zending is te volgen met track & trace. Brievenbuspost wordt verzonden met Postnl, zonder track & trace.

Wij hanteren altijd GRATIS VERZENDING binnen Nederland, mits anders vermeld bij het artikel (vaak alleen grote artikelen die niet per pakket verzonden kunnen worden).

Levertijd en verzending België

De levertijd van onze artikelen aan België duurt doorgaans 2 tot 3 werkdagen. Op onze website worden ook artikelen aangeboden die niet in België geleverd kunnen worden. U ziet dit bij stap 3 in het bestelproces. Dit zijn artikelen die niet met de normale pakketdienst verzonden kunnen worden.

Uw artikel wordt altijd in een pakket verzonden. Hiervoor zullen wij doorgaans DHL Parcel inschakelen. Verzending naar België kost €3,95. Dit zult u bij stap 3 in het bestelproces terug vinden.

Afwijkend factuuradres en bezorgdatum?

Ander factuuradres? In het bestelproces kun je een afwijkend factuuradres opgeven. Wel zo makkelijk. Wil je een andere bezorgdatum, of je pakketje als cadeau verzenden? Laat dit dan bij stap 3 in het opmerkingen-veld aan ons weten. Dan zorgen wij voor de juiste afhandeling.

Het is ook mogelijk om uw bestelling zelf op te halen. Dit is voor de meeste artikelen mogelijk in Someren. Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan aan in het bestelproces bij stap 3 in het opmerkingen-veld.

Bestellingen en bezorgingen buiten Nederland of België zijn niet mogelijk. Orders outside the Netherlands or Belgium are not possible. 


Retour batterijen
Het is mogelijk de batterijen of defect product te retourneren, neem contact met ons op.