Ben je toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dan zullen we dit zo goed en snel mogelijk oplossen.

Ruilen of retourneren (herroepingsrecht)

King Mungo staat achter haar producten. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het artikel, dan kan je deze zonder opgaaf van reden retour zenden.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je eerst contact met ons op te nemen via klantenservice@kingmungo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wil je het artikel retourneren dan is het belangrijk dat het product nog ongebruikt en compleet (dus in volledige nieuwstaat) is en in de originele verpakking zit. Mocht je het product al in gebruik hebben genomen en heeft het gebruikssporen, maar bevalt het toch niet? Of heb je de verpakking niet meer? Ook dan doen wij niet moeilijk en kun je het product nog retourneren. We vergoeden dan 50% van de aankoopwaarde (bij ontvangst van het retour gezonden artikel, zullen wij de status eerst controleren en je daarvan op de hoogte stellen). Deze service geldt alleen voor producten die niet ouder zijn dan 14 dagen (vanaf de dag van ontvangst).

Klik hier om het herroepingsrecht formulier te downloaden.

Retour defect product of batterijen
Het is mogelijk de batterijen of defect product te retourneren, neem contact met ons op.