Bij stap 4 van het bestelproces heb je ruime keus in de VEILIGE betalingsmogelijkheden. Kies de betalingswijze die het beste bij je past. Nadat de betaling bij ons binnen is (en wij daar een automatisch bevestiging van hebben ontvangen) zullen wij het artikel naar je toe sturen.

De meeste betaalvormen hieronder verlopen via het betrouwbare betalingssysteem van Stichting Mollie Payments (mollie.com).

 

Bankoverschrijving

Een makkelijke, veilige en conventionele manier van betalen. Deze betaalwijze is handig voor klanten die nog geen gebruik maken van internetbankieren. Let op! De garantie dat het artikel diezelfde nog wordt verzonden kunnen wij niet geven. Voordat wij het artikel verzenden zullen wij eerst de betaling controleren. Dit kan soms een dag duren.

 

PayPal

PayPal staat altijd tot je beschikking als betaalmethode. Kies je voor deze vorm van betalen, dan betaal je ook een kleine fee aan PayPal (ongeveer 4%). Je wordt na het bestellen naar PayPal doorgelinkt, waar je vervolgens de betaling aan King Mungo bevestigt. Let op: pas nadat je terug bent gelinkt naar King Mungo is de bestelling definitief rond. Als tijdens het betalingsproces je internet vastloopt, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je kunnen verder helpen. Het is erg belangrijk dat je ons hiervan direct op de hoogte stelt.

 

Credit card

Wij bieden ook een gemakkelijke betaling aan met Visa of Mastercard. Ons betaalproces is SSL-versleuteld en geverifieerd door GeoTrust, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden door derden en zo volkomen veilig zijn. Het bedrag wordt onmiddellijk van je kredietkaart afgeschreven zodra de bestelling voltooid is. Betalen met kredietkaart is altijd mogelijk.

 

iDeal

Verreweg de populairste betaalmethode in Nederland. Deze betaalwijze is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Met iDeal kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Deze betaalwijze heeft onze voorkeur!

 

Bancontact/MisterCash

Voor onze Belgische klanten hebben wij ook de mogelijkheid om te betalen met Bancontact. Als je wilt betalen met Bancontact voer je eerst de gevraagde gegevens van je betaalkaart in. Vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm. Je hebt dan je digipass nodig, die je ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact kaart in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. Je ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je op het computerscherm je identiteit en je betaling. Daarna zal je terug gebracht worden naar onze website King Mungo.

 

KBC/CBC payment button

Wil je als Belgische klant betalen met KBC, volg dan deze instructie. Selecteer de kaartlezer en de zichtrekening waarmee je wilt betalen. Je krijgt de betalingsgegevens van je online aankoop te zien. Genereer de responscode met je bankkaart en kaartlezer of bevestig de betaling met je pincode (alleen mobiel). Je betaling wordt bevestigd.

 

Belfius Pay Button

Bij een betaling via de Belfius Pay Button kun je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betalingen te bevestigen.