King Mungo is een jong en ambitieus bedrijf. Altijd op zoek naar de laatste trends en kwalitatieve gadgets die het leven van jong én oud leuker maken. King Mungo biedt als Nederlandse onderneming een breed pakket producten aan, voor particulieren en bedrijven. Ons streven is een ultieme shop-ervaring: een blije klant, vanaf het bestellen tot het aan het uitpakken van het pakketje.

Flexibel en persoonlijk

Bij ons krijg je snel een reactie op je vraag. Wij helpen jou tot je helemaal tevreden bent. Klanttevredenheid staat bij ons écht hoog in het vaandel. Periodiek doen wij aan klanttevredenheidsonderzoek: ‘Hoe tevreden is men over zijn/haar bestelling en hoe ervaart iemand onze service?’

Jouw voordelen:

Er zijn ontzettend veel webshops. Wat maakt King Mungo nou zó bijzonder voor jou als klant?

ü  Gratis verzending binnen Nederland – met een enkele uitzondering van artikelen die niet in een maximale afmeting doos passen (hierover wordt je vooraf geïnformeerd).

ü  Vriendelijke klantenservice – Wij staan haast dag én nacht voor je klaar om je te helpen met je vragen. Stuur ons een e-mail en wij beantwoorden deze binnen een paar uur.

ü  Snelle verzending – Voor 16.00u besteld is diezelfde werkdag verzonden.

ü  Veelzijdige en veilige betaling – Alle veilige betaalmogelijkheden die je bij een webshop mag verwachten.

ü  100% garantie – Niet tevreden? Wij lossen het voor je op

ü  Unieke cadeau service – Wil jij graag een cadeau verzenden? Laat het ons weten, wij pakken het mooi voor je in. Desgewenst met een persoonlijke boodschap.Gegevens King Mungo :

Bonte Beer 22
5711 NR  Someren
Nederland

KvK: 67457630
IBAN: NL60RABO0314975241
BTW nr: NL857003136B01

Het team van King Mungo wenst je veel winkelplezier op de website!